2009-11-06

2009-11-06

Höstruskaktiviteter

Vi har haft en fullbokad vecka. Det är dock väldigt trevligt! Man behöver aktivera sig lite i höstrusket. I onsdags var vi i Solna och mös hela dagen. Håkan kom dit efter jobbet. Jättetrevligt förutom att Djurgården förlorade första kvalmatchen. Sorry älskling! Vi håller tummarna för nästa. Igår var vi hem till A&G på Döbelnsgatan. De uppvaktade lillen på 1-årsdagen. De var i NY när vi hade storkalas (och shoppade uppenbarligen). Arvid fick en bedårande Ralph Lauren mössa och ett handgjort pussel. Tack snälla!

Arvid har haft flera uppesittarkvällar (ingen idé att låta honom somna innan vi beger oss hemåt). Men det bästa med vår lilla kille är att när han har varit uppe tillräckligt länge så hamnar han i sina mysigaste stunder. Han bara busar, skrattar och gosar. Så även dessa kvällar. Han är för söt.

Ikväll har vi middag för mina kära mammagruppskompis Charlotte m.fam. Förrätt och efterrätt check. Nu återstår middagen. Förklädet är på! Får man öppna vinflaskan redan nu? Undrar vad DN:s fru Ribbing säger om det... :)

Mor och son
Uppesittarkväll


Fight om snuttisen (Viktor verkar vinna redan nu)

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan