2015-07-19

2015-07-19

Våra lata dagar i vattnet

Vi har haft två väldigt fina veckor tillsammans i Turkiet. Två veckor av en massa bad, sol och aktiviteter. Det har varit full fart och inte mycket tid i solstolen, men det är ju så det ska vara med tre små.

Förmiddagarna har vi haft tid i stora poolen där de hade en stor barndel att flyta runt i för Elsa. Hon simmar så fint med sina Cherekringar och det gör i och för sig Olle med även om han körde utan puffar en del.

Killarna rörde sig utanför barndelen och Arvid hade vi för det mesta utan puffar förutom i vattenrutschkanorna (men med uppsikt så klart). Det har varit lite trevande med simningen fortsatt. Han simmar några meter och nu är det nästan så att han simmar bättre under vattnet. Han har lärt sig dyka och simma under vattnet på resan. Det är stort så klart! Det är ju det där med den eviga rumpan som vill åka ner lite. Vi tog simlektion för att få tips av simläraren. Han gör jättefina bentag, men det är hans huvudföring som stökar till det. Vi fick detta tips sista dagen så vi ska hjälpa honom med detta när vi simmar hemma framöver.

Det är full fart i den stora poolen på Kaya Side! Det är poollekar, grym musik, vattengympa och simskolor m.m. Det var ändå här vi valde att hänga då barnen hade det som roligast här. Killarna hittade även en fin kompis sista dagarna och de lekte oavbrutet så fort vi kom till poolen.

Eftermiddagarna spenderade vi vid vattenlandet och rutschkanorna. Det går ju inte att vara där hela dagarna. Det tar på krafterna för de små att springa i trapporna. Så roligt de haft där! Även jag och Håkan testade på åkandet en del. Lite har vi barnasinnet kvar! :) Tyvärr ramlade Olle och slog hakan i nedersta trappsteget. Ett jack i hakan och vi var tvugna att besöka sjukhuset. De lappade ihop det med tejp, men det blir nog ytterligare ett ärr för Olle. Han har ett par nu stackarn. Han var duktig som vanligt hos läkaren.

Stranden var inte så välbesökt den här resan. Det var så varmt! Elsa gillade heller inte havet och tyckte det var superläskigt när vågorna dånade in. Men vi gick ner några eftermiddagar och grävde sandslott och badade. Det var härligt klart vatten! Så härligt uppfriskande efter en dag med ganska varma pooler. Så det var två veckor av så mycket badande och plaskande. Härligt!!!














Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan