2015-07-26

2015-07-26

En snabb dag i Sigtuna

En sån där dag då vi inte gjort några speciella planer. Vädret bjuder till hyfsat och vi är inte sugna på att spendera en heldag hemma. Då passar vi på att köra en Sigtuna dag! Det är alltid så härligt att komma iväg dit. Vi har ju det som tradition att åka dit minst en gång om året. Så även denna sommar. Det finns inte så mycket speciellt att göra där. Men strandpromenaden bjuder på spontanlek för barnen, som den fina lilla labyrinten och stockarna att klättra på. Vyerna går inte av för hackor de heller. 

Vi åt som vanligt på Våfflan Hamnkrog som verkligen har fina vyer ut över vattnet. Det är helt ok mat till helt ok priser. Kan verkligen rekommendera ett besök dit. De har även finfin glassmeny om det är det som lockar. För oss har det alltid tajmat bra med just lunch. Därifrån brukar vi strosa uppåt köpgatan och de fina små butikerna för att sedan än en gång gå neråt strandpromenaden för en fika. 

Den här gången fick vi avbryta dagen lite tidigare än planerat. Det blev helt enkelt för kallt. Vi åkte i strålande sol och sedan efter ett par timmar drog kallfronten in, som sedan ledde till massivt regnande under kvällen. Så vi åkte hemåt efter några timmar och tog vårt fika hemma. Killarna skulle så klart ha deras utlovade glass hur kallt det än var ute. En om dan gör kroppen glad! 

Vi landade hemma i soffan på kvällen och regnet öste ner ute. Så mysigt det med även om jag föredrar att ha sådana kvällar i oktober än i juli. 








Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan