2015-07-23

2015-07-23

Ej badväder = museiväder. Naturhistoriska.

Arvid har ju varit där med skolan och jag med Olle, men det var ganska längesen hela familjen var där tillsammans. Vi passade på i måndags. Det skulle vara sol blandat med regn (som vanligt denna sommar) och då passar det ju så bra att göra museibesök.

Naturhistoriskas nya dinosauriedel har ju öppnat nu (det hade den inte senast). Fast faktiskt var vi inte där och kikade så länge som jag trott att vi skulle göra innan. Vi tittade mest på alla djuren och var kvar en bra stund på polardelen. Valar, pingviner m.m. var visst väldigt intressant. Sånt där kan man aldrig veta innan. Vad som är spännande och ej.










Vi bokade även in oss på ett besök på Cosmonova. Killarna och Håkan tittade på en film om korallrev. Pojkarna kanske inte direkt uppskattade handlingen, men de tyckte definivit att själva biografen var supercool. Jag gick runt och kikade lite med Elsa, men sen var det även hennes sovstund.

Även Elsa kunde ha nöje över besöket när hon var vaken och kikade glatt på alla fåglar speciellt. -Vad är det? är ju hennes enda fråga och det frågar hon om allt. Hon frågar och pekar på precis allt möjligt. Påsar, skor, möbler m.m. Och vi ska så klart svara. Det är väl hennes sätt att utveckla ordförrådet kan jag tänka.




Det visade sig att dagen skulle bli riktigt solig trots allt och vi njöt av en riktigt god lunch på museets innergård som faktiskt är riktigt fin (man kan liksom inte tro att den ska vara chaarmig när man ser det gigantiskt stora huset utifrån). Det blev en jättefin familjedag. Det är så härligt när allt bara ramlar på och alla trivs (även om pappan i huset blev lite trötter mot slutet). :)





Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan