2015-06-04

2015-06-04

Det hopar sig inför sommaren

Förskolan känns verkligen toppen för Elsa. Alla fröknar berättar små anekdoter om hennes strålande humör. Hur hon gör små utfall av glädje titt som tätt och hur hon letar upp ett par av fröknarna och minsann ska kramas och hålla handen på dagisgården. När hon inte är sprudlande glad tultar hon runt ganska neutral och helt plötsligt får hon glädjefnatt igen. Hur härligt är inte det att höra?! Nu ska hon få två nya fröknar efter sommaren. En av de gamla blir kvar i hennes grupp. Det går nog bra det med. Olle lämnar henne för en storbarnsavdelning, men de kommer fortfarande att dela kapprum.

Annars är det mycket med allt nu inför skolavslutningar, kommande semester, kvällsaktiviteter med jobb, utbildningar, nya projekt och annat som händer. Håkan är ute ikväll med sitt gamla fotbollslag. Måste vara skoj att ses och det är väl minst 5 år sedan han slutade. Jag missade Olle och Elsas avslutning igår då jag var hos kund och inte kunde komma loss. Fast så är det ibland. Vi gav några fina olivoljor till fröknarna som iaf blev mycket uppskattat. Bästa mamman som fixar eller sämsta mamman som missar?!

Idag har det ju varit varmt och härligt också. Äntligen! Verkar hålla i sig imorgon med. Gäller att passa på att njuta! Nu gör det väl inte så väldans mycket om inte värmen tänker hålla i sig just nu när vi ändå jobbar fortfarande. Ljuset är härligt ändå och vi har bokat en sommarresa för en gångs skull vilket gör en eventuell kall sommar lite mindre ångestladdad. Annars brukar resor på vintern vara det vi prioriterar.

Den här gången testar vi på livet med all inclusive för första gången och det är även första gången som jag sätter min fot i Turkiet (om jag inte räknar mellanlandningar). Det blir härliga två veckor och kanske två lite galna veckor med. Det finns vattenrutschkanor och annat skoj för killarna. Schyssta träningslokaler för oss vuxna och 4 gruppass om dagen om man känner för det. Hotellet verkar ha riktigt fräsch mat så det bör inte gå någon nöd på oss. :) Det enda som kanske är jobbigt är de usla flygtiderna. Men bara att bita ihop. Det är inte direkt synd om oss. Så klart är killarna redan SÅ förväntansfulla inför resan. De har redan börjat räkna ner. Så skoj att man kan prata och se fram emot resan tillsammans numera. De är stora nog att förstå och längta de med.

Nehepp. Om man skulle ta och fixa lite till. Nu är det till att ställa sig och göra en pastasallad till Arvids friluftsdag imorgon. Sen kan det vara over and out för min del.




Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan