2015-06-30

2015-06-30

2-dagars på Parken Zoo

Vi är duktiga på att skaffa oss traditioner. Även i år blev det ett 2-dagarsbesök till Parken Zoo i Eskilstuna. Hela dinosaurieparken var ombyggd och nya dinosaurier har fått ta plats. Olle hade siktet inställt på den radiostyrda Tyrannosaurus Rexen så fort vi klivit ur bilen. Och lyckan var självklar när han väl fick lägga vantarna på styranordningen. Elsa gillade verkligen inte dinosaurieparken utan var livrädd hela vägen igenom (alla gånger vi gick igenom den). Hon har lärt sig ytterligare ett ord, -Läski!

Däremot har hon nu gjort karuselldebut och det var ju så mycket roligare. Det är perfekt att det inte krävs åkband under högsäsong utan då får alla åka hur mycket de vill. Perfekt när man är en stor familj och ett par av oss åker lite mindre än de andra.

Vi bodde i familjerum på Elite Stadshotell i Eskilstuna. Kan verkligen rekommendera om ni är på jakt efter rum för större familjer än standardfamiljen. Fem sovplatser fick vi plats med utan problem och stort och fräscht. Högsta betyg även om själva frukosten kanske inte är den lyxigaste hotellfrukosten jag ätit. Men ändå full pott boendemässigt.

Olle är modig och klappade både kackerlacka och trädpython (oklart om arten där). Arvid avvaktade lite med de aktiviteterna. :)

Jag gillar verkligen parken. Rent och fräscht! Den är inte jättestor, men man fyller utan problem två dagar med aktiviteter och då var vi inte alls in på badparken som ingår i priset. Vi tänkte att det blir tillräckligt mycket bad inom ett par dagar när vi styr kosan mot Turkiet. Vi hade två jättefina dagar på Parken Zoo. Vi kommer tillbaka nästa år igen!
























Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan