2011-12-08

2011-12-08

Olle 9 månader

Glömde ju att blogga att vår minsta kille fyllt 9 månader. Det måste så klart rättas till. Det hände alltså i söndags. Det som hänt under månaden är ju så klart att han tagit sina första steg och klappar händerna. Han har även flyttat till eget rum. Han har bytt till blöjstorlek 5 om nätterna då han kissat igenom 4+ några ggr. Han har äntligen fått tycke för en del 8 månaders matburkar. Idag har han fått sin MPR spruta inför Thailandsresan. Han grät bara några sekunder. Duktiga han! Han har börjat gå iväg från möblerna lite på egen hand men måste sätta sig efter några steg. Mamman står en bit ifrån och iakttar med hjärtat i halsgropen.

Han gillar inte längre sin gåvagn. Eller rättare sagt gåvagnen är helt ok så länge som han inte behöver vara i den. Att stå på dess kanter och leka med leksakerna tills man druttar i backen är jätteroligt. Han har börjat vakna halv sex på morgonen och vill inte somna om. Det är typiskt en sådan aktivitet vi försöker stävja här hemma. Han sover fortfarande helt ok om nätterna. Jag är uppe ett par gånger och ger napp och mat. Men jag skulle så klart gärna vilja sova lite längre än halv sex när man varit uppe och sprungit. 

Annars är Olle frisk, kry och glad. Han sover i sin vagn ute om dagarna. Han gillar inte när jag lämnar honom utanför dagis för att klä på storebror, så han brukar få följa med in. Lika bra att ta dagisbakterierna nu så kanske vi slipper sjukdom vi dagisstarten. Det var nog allt nytt från den här månaden. Olle är nu tre kvartal gammal!

Olle hjälper sina föräldrar att laga lamporna i ljusslingan

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan