2010-05-24

2010-05-24

Favorit i repris

Kan man kalla våra Söderkullahelger. De är alltid lika avslappnade och underbara. Även så i helgen som var. Vi åkte förbi Ikea i Uppsala (som för övrigt är galet stort) och shoppade en silverbröllopspresent till Uffe & Diana. Numera sover de kungligt på ny fin madrass. Håkan du måste nog komma till skott om vi någonsin ska fira silerbröllop... ;)

Vi njöt i solen på lördagen och passade på att göra en del jobb mellan kaffepausarna. Håkan gjorde ett hästjobb och fångade in alla lammen i fårhuset för vägning. Under eftermiddagen flyttade vi hela stora vedhögen (kändes ungefär som Mount Everest när vi började) och gjorde plats för nyhuggen ved. Arvid hjälpte till och körde traktorn en vända. Jag passade på att sätta saxen i Arvid kalufs för första gången och säkerligen inte den sista. Jag kan behöva några gånger att träna om jag säger så... På kvällen kommer syster och hälsade på då hon varit i Stockholm en sväng. Vi njöt av grillat och av kusinernas lek. De lekte riktigt fint! Det var dock inte poppis när Malte ville dela bok och provköra Arvids traktor. Jag såg Arvid dela ut sina första försök till slag mot stackars försvarslösa Malte för att försvara sina ägodelar. Det är inte bara positiva egenskaper som utvecklas på dagis!

Söndagen bjöd på hällregn hela dagen. Vi som skulle ha the grand tour med syster runt gården. Nåväl lammen gömde sig under träden, men de inne i fårhuset kunde inte undkomma en visit. Hoppas på bättre väder nästa besök! Malte är underbart söt. Han är en riktig linslus också och flinar upp sig så fort blixtarna börjar. Det var mysigt att ni hälsade på sis! Tack U&D för en trevlig helg!

Nyfrissad Arvid och kusin Malte

Mmm det är gott med fruktpuré!

Elefanten is still going strong


Arvid är lyckligt ovetandes...

Arvid i djup koncentration under körningen

Arvid kör veden

Varför sitta kvar i stolen!?


Hårt jobb i glassande sol. Life is good!

Glad farmor har fått kaffe

Lammen bakom huset = gratis gräsklippning

Gratisreklam...

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan