2010-04-12

2010-04-12

Nya utmaningar

Arvid har dragit hem sin första dagisförkylning. Det är inte av den jobbiga typen, men det rinner bra ur näsan. Kanske är det det allra bästa som kunde hända. Han får bygga upp sitt immunförsvar utan att bli jättesjuk. Var dock inga problem att komma till dagis enligt fröknarna, så vi får inte vår första riktiga VAB än.

Snart börjar jag ett nytt projekt och kommer att flytta till Vasagatan. Blir lite närmare hem (nice!) och betydligt närmare alla butiker (farligt!). Ska numera jobba åt en kund som ser till att vår vardag fungerar genom att föra oss till och från jobbet här i Sthlmo. Blir en utmaning!

Arvid gillar sitt rum även om det inte är så charmigt än. Han knatar in dit och röjer järnet (slänger gärna ut all Duplo så långt han kan ur lådan). Han gillar även att sitta vid sitt bord och leka även om det är lite vanskligt när han börjar ställa sig upp på stolen. Drar man undan den för att han inte ska använda den så skjuter han tillbaka den till bordet. Han tycker att den är till för att användas och jag håller med!

Japp. Om man kör bilen över kanten så trillar den i golvet!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan