2009-05-12

2009-05-12

Nedräkning inledd

På fredag bär det av till Geneve med lillprinsen. Har tagit in resväskan och i tankarna redan börjat packa den. Ska bli toppen med en långweekend. Håkans mamma är också och hälsar på Annika & G, men tyvärr tar vi inte samma flyg. På schemat står barbeque hemma hos G's föräldrar, vinprovningstur och mys med familjen så här långt. Hur nice låter inte det?!!

Igår var vi och kikade på lägenhet på Gärdet åt Annika, men den var inget av värde. Lägenheten var fin, men låg i ett tråkigt område och utsikten var rakt in i en kontorsbyggnad ett par meter därifrån. Men hon budar för fullt på en annan lägenhet som Diana var och kikade på. Vi håller tummarna.

Arvidrapport:
Arvid sitter numera ganska bra om han sitter dubbelvikt :). Upprätt är det väldigt vingligt fortfarande. Han kan numera sparka med ett ben i taget (bebisar kan inte det från början). Han slänger grejer från barnstolen och kikar ner över kanten efter dem. Busfröt! Han väntar på att mamma ska plocka upp dem igen (vilket hon gör). Han sover med benen uppstickande över kanten. Ett par nakna fötter är allt man ser ibland på morgonen. Hihi. Han hatar fisk och gör Darth Vader ljud om det serveras. Galet roligt! :D Han har numera storlek 68. Blir ibland kallad tjej när han har sin fina röda jacka. Han har behov av halksockor nu när han för jämnan vill steppa runt i sin gåstol. Leksaker som låter är SÅ roliga och han kan aldrig få nog av att trycka på knapparna på aktivitetstavlan. Han ammar bara en gång på natten. Framförallt är han väldigt söt och älskad.

1 kommentar:

Margith sa...

Ha en jättetrevlig resa och vistelse i Geneve. Det ska bli spännande för Lillprinsen att flyga för första gången.
Ser fram emot att gulla med honom snart
Mormor

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan