2009-05-02

2009-05-02

Härliga härliga vår

Dagarna susar förbi och de är så härliga. Vårsol, sommarvärme grillning och hemmafixande. Har haft besök i två kvällar vilket har varit trevligt. Sara & Ed, Peter, Camilla & Viktor gjorde oss sällskap på Valborg och igår var Åsa, Anders & Alva samt Gert, Therese & Julia här. Så har varit fullt hus och mycket trevligt.
Har varit och shoppat blommor och krukor idag så nu har jag planterat och försökt få gröna fingrar. Antagligen kommer jag att göra annorlunda nästa år. :) Resultatet kommer på bloggen om ngn dag!

Idag skällde Håkan ut några grannpojkar som kör motorcross hela vägen in till deras hus här på gatan (det var inte första gången). Förutom den höga farten och enorma oljudet så är det även förbjudet att köra cross på vanliga vägar vilket de bara hånflinade när han upplyste dem om. Deras mamma var ute på tomten och hon tyckte det skulle vara "jobbigt" för hennes son att behöva dra crossen dit han ska köra. Ska det vara så svårt att ha lite sunt förnuft? Undrar om de har missat att det står ca 30 andra hus här, som ska behöva oroa oss för höga farter och stå ut med smattrande motorer ekandes mellan husen? Idioter! Den gröna volvon har för övrigt lugnat ned sig. Kanske har någon annan sagt till honom.

Imorgon ska vi till min chef som vill få utrensat ur sitt förråd. Han har två söner på typ 4 & 6 år och har allehanda grejer som han vill bli av med. Ngn cykel, skridskor och overaller i olika storlekar nämnde han bl.a. Jättesnällt att vi får komma över och plocka!
Sara, Ed & Arvid
Alva & Åsa

Alva skjutsar runt Arvid i gåstolen
Anders & Alva
Håkan njuter av kvällssolen

Jag och gäspande Viktor

1 kommentar:

CattisL sa...

Vilka fina vårbilder! Ser att du har varit hos frissan, jättefin färg på dig! Kramar

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan