2016-04-22

2016-04-22

Visningslogistik och bowlingpremiär för Elsa!

Vi hade ju som sagt en väldigt logistiskt utmanade helg. Barnen hade det så bra på Söderkulla och vi var hemma och fixade och donade. Vi sov också på Söderkulla på söndagen och åkte direkt till skola och jobb på måndagmorgon. Lite speciellt tyckte barnen, som ju har väldiga rutiner i vardagen annars.

Huset pysslades om lite extra innan nästa visning och när vi hämtade upp barnen efter skola och dagis var de portade från hemmet. Därav styrde vi bilen till Mc Donalds i Viggbyholm. Vi testade en riktigt god burgare de har nu. Någon från New York. Kan rekommenderas! Barnen fick med sig hem ytterligare skräpleksaker i sina Happy meals. Alla nöjda!

Sedan var det bowlingpremiär för Elsa i Täby bowlinghall. Hon blev livrädd till att börja med. Det låter ganska mycket i en bowlinghall och hon började störtgråta och kravlade sig fast vid mig. Stackarn! Men sen vande hon sig vid ljudet och ville också testa så klart. Sedan kunde hon knappt vänta på sin tur. Arvid som har tjatat att få bowla var riktigt nöjd och ville inte åka hem. Olle tröttnade redan efter en halvtimme ungefär. Nåväl. Det var riktigt mysigt att en måndag hitta på lite annat än middag hemma och de vanliga kvällsbestyren. Och visningen flöt ju på fint hemma. Skönt när planering resulterar i en smidig resa!


En glad Elsa igen efter en stund!

Spänd väntan!

Liten tjej och stort klot

Olle vann bowlingen!

Spännande!


Alla har vi lite olika stilar!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan