2016-04-04

2016-04-04

Dags att hitta en ny ägare till 8:an

Som vi kämpat på här hemma. Vi har putsat och vi har fejat. Vad fint vi har det här hemma nu! Nu vill vi ju knappt flytta. Hihi. Vi har alltså fixat huset inför försäljning. Fotograferingen är avverkad och huset ligger nu ute på hemnet. Påskhelgen då vi fixade i huset som allra mest var barnen på söderkulla. Vi var även där och firade påsk ett par dagar innan vi åkte hem och plockade, rensade och städade. Efter mycket rensande av grejor fick vi det jättefint här hemma. Tyvärr ösregnade det när fotografen väl kom. Som tur är har vi ju fina sommarbilder som vi tog förra sommaren och som vi använt oss av istället. Här är ett par bilder hemifrån oss.














Nu ska vi försöka leva minimalistiskt i en och en halv vecka innan det är visning den 17 april. Det är ju lite meckigt det här med att ha barn hemma och sälja huset samtidigt. Det krävs en del pusslande. Det ska vara städat och man ska inte vara närvarande så klart. Det är mycket av barnens grejor som ska "gömmas" undan. Vi har passat på att göra oss av med mycket vilket känns toppen. På visningshelgen tar vi hjälp av farmor och farfar igen när det ska städas och fejas återigen.

Det är så klart superspännande hur försäljningen ska gå. Marknaden är ju galen och hoppas så klart på att rätt köpare vill ha just vårt hus. Men vi kommer att sakna 8:an, men vet även att vi kommer att få det minst lika bra på 12:an. Hur det går får vi snart veta!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan