2016-01-31

2016-01-31

Simskolestart

Nu är det Olles tur att börja på simskola. Han var väl måttligt road innan då han fått för sig att det inte är roligt, men verkade nöjd att vara där enligt Håkan. Olle är ju väldigt vattenvan sedan tidigare och har redan börjat med simtagen lite på egen hand när han sett Arvid träna.


Så han började vant med bentagen när han väl var där. Nästa gång tänkte nog jag följa med. Jag gillar badhuset. Alltid lika mysigt att få hänga med barnen där. Olle har blivit lovad en valfri belöning från leksaksaffären när simningen sitter. Han har dock tjatat hål i huvudet på oss om det sedan vi sa det. Så kanske borde vi väntat lite med den informationen. Sötnosen.

Det bär ju av till Thailand snart, så det var väl inte helt opitmalt med tanke på att vi missar en massa tillfällen på simskolan när vi är borta. Men vi visste inte om resan när vi bokade kursen. Om vi har tur kan vi flytta något av tillfällena. Ska bearbeta mina kontakter på gymmet om det. :)

Men nu är vi alltså igång med ytterligare ett barn. Arvid har ju tekniken. Han simmar en del, men skulle behöva kunna simma ännu längre. Det får vi träna i Thailand. Senast på badhuset märktes dock en rejäl skillnad från tidigare. Så kanske har han fått modet nu. Det handlar ju mkt om att våga tro att man kan. Vi får jobba på det.





Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan