2015-11-16

2015-11-16

Arvids 7-årskalas

Nu var det dags för kalas igen. Alla dessa kalas. Mamman får gråa hår. Haha. Nu ordnade vi kalas tillsammans med Arvids klasskompis. Vi hade gympa och fotbollskalas i en skola här i närheten. Med gympa avsågs "Hela havet stormar" dvs inte nudda golv. Vi byggde en hinderbana med en massa plintar, rep, mattor, bänkar m.m. Fullt ös kan jag meddela. De var dyngsvettiga efter bara några minuter. 22 barn som for runt. Tur att alla sprang åt samma håll. Roligt att kunna bjuda in hela klassen och inte bara de som "får plats". Och förutom klassen var det några kompisar också.

I halvtid körde vi fika i omklädningsrummet. Fotbollstårta, festis, bullar och kakor. Sen drog fotbollen igång. Hej och hå. Än värre ljudvolym om möjligt. Missade att ta bilder på detta spektakel. Haha. Alla verkade haft det så roligt verkligen. Som sig bör avrundade vi med prisutdelning med fina guldmedaljer till alla och kalaspåseutdelning. Och ja, vi gick på det färdigkomponerade Tom & Jerry konceptet. Kan rekommendera ÖoB för denna typ av inhandling.

Killarna var så nöjda över tillställningen! Detta var definitivt ett roligt alternativ till att ha kalaset på ett lekland (och billigare).










Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan