2015-03-04

2015-03-04

Älskade Olle 4 år!

Du ditt lilla godbit. Du som är full av bus och energi för en hel skolklass. Du fyller vår familj med en massa glädje. Ibland går det lite vilt till, som igår när du råkade busa lite väl oigenomtänkt med lilla Elsa. Resultatet ett skrapsår på hennes kind. Ibland går det väldigt lugnt till, som när du kryper ner under filten i soffan och vill att jag ska kura där med dig. Kärleken.

Det är fyra år sedan du kom ut ur magen med all hast. Väntan var lång. Snön låg meterhög ute och du ville aldrig komma ut. Vad tungt det var med den stora magen och 11 långa dagar väntade vi. Vi längtade ju efter dig och du valde att ligga kvar och gosa i magen istället. Busunge! Men ut kom du ju där mitt i natten och det blev kärlek vid första ögonkastet!

Allt ska provas. Gärna i all hast. Vi får ibland bromsa lite, men det är ändå härligt att du har den inställningen. Att lära är livet! Och livet lever man bara en gång. Det ger oss föräldrar lite gråa hår ibland, men det hör väl föräldraskapet till. Mitt i all din energi är du en lite blyg kille, som gärna tittar ner i marken om någon känd eller okänd person är lite för pratsugen. Du går genom livet med glimten och buset glimmandes i ögonen. Härliga du och så glada är vi över de 4 år vi hittills fått. Många år är att vänta. Vi älskar dig Olle-Bolle!

Han blev uppvaktad på sängen idag med paket. Tyvärr hann han ju vakna innan vi tog oss in. Han som vi brukar få väcka varje morgon. Han var supernöjd över sitt Brio Builder-set, pussel med Jake och piraterna, en gigantisk vattenpistol, en liten legogubbe och nya barnböcker (överlycklig då jag bl.a. hittade en ny på rean med samma författare och illustratör som Gruffalon).

Vår fina 4-åring!


Syskonkärlek. Finaste teckningen från storebror!






Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan