2012-06-04

2012-06-04

Olle 15 månader

15 månader idag!!! Ja, ni läste rätt. Kanske inte så chockerande för er, men för mig känns det som om tiden gått galet fort och (som vanligt) samtidigt inte. Samtidigt inte beror väl på alla dessa nätter av icke sammanhängande sömn. Man tänker att snart sover han väl hela nätterna, men nej. Det känner vår lillebror inte för att göra. Han vaknar som vanligt runt fem-halv sex och vill äta. Ibland vaknar han även innan det bara för att få ligga bredvid en. Så det är oftast ett par ggr per natt ngn måste upp och springa. Tror det är två nätter vi fått sova till ca 6.30 på 15 månader. Så på så sätt har det gått låångsaamt. Men i övrigt springer dagarna förbi fortare än fortast och man hinner inte reflektera över hur stor han blivit.

Vår lilla solstråle är så duktig. Han blåser på maten när vi gör det (galet sött för övrigt). Han springer mig till mötes och säger -Hej! när jag kommer hem efter jobbet. Bara det gör att man skyndar sig hem ännu mer. I övrigt är det inte så många ord han säger; där och mamma! Väl valda ord är det som gäller. :) Han försöker köra brorsans sparkcykel. Han är en klättrare och tar sig upp där han vill. Därav ligger alltid tripp-trapp stolen ned på golvet här hemma. Allt för att det ska vara lite svårare för honom att ta sig upp på köksbordet.

Han är ca 82 cm (gissar jag då vi inte varit på BVC på 3 mån). Han har stora fötter och kör stl 23. Han har 10 tänder varav tre är på väg uppåt. Han är grymt kittlig på framsidan av vänstra axeln. Han äter i stort sett allt vilket känns skönt med de problem vi hade tidigare...

Testar nya stövlarna och berättar något för oss om vad som händer på TVn
(Stövlarna var tyvärr helt värdelösa)

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan