2012-06-24

2012-06-24

Killarna hos farmor och farfar

Våra killar var hos farmor och farfar på Söderkulla söndagen till torsdagen. Både jag och Håkan behövde jobba så det var ju perfekt att farmor råkade ha semester just då! De levde livet kan vi lova. Det var fullt ös och farmor och farfar var helt slut när vi hämtade dem. De var ute precis hela dagarna utom när de gick in för att äta lunch. Killarna fick hjälpa till med en massa sysslor förutom all lek. De matade tjurarna, hönsen och kaninerna. Lite oklart om även fåren låg på deras ansvar. Fotona avslöjade inte det. Arvid plockade äggen så klart. Det tycker han är roligast när jag frågar vad som var bäst. De hämtade posten, körde fyrhjuling och hämtade gräs. Olle promenerade hela vägen till postlådorna tillsammans med farmor. Det är säkert ca 800 m. Han gick till och med en bit på tillbakavägen innan han ville åka vagnen. Duktigt!

Det var andra gången vi var utan Olle över natten. Glömde ju bort att vi hade honom här även när vi var på bröllop i höstas. Det gick toppen, men så klart blev de förkylda redan första dagen och Olle sov ganska dåligt de första två nätterna. Typiskt. Vi föräldrar hade en galen vecka hemma. Mycket jobb varvat med målning i Olles rum, midsommarförberedelser och en del annat (återkommer till det) gjorde att vi nog snittade 2 h för lite sömn varje natt. Hur det hade gått ihop med barnen hemma vet jag inte! Kanske hade vi inte målat om hemma med barnen här. Resultatet kommer på bild när vi även fått upp fondväggen där inne. Hur som, tack snälla farmor och farfar för att ni tog barnen. Priceless! Killarna hälsar att de gärna kommer snart igen.


Vi hann med att testköra nya fyrhjulingen när vi lämnade dem 
("fulingen" heter den enligt Arvid)

Kaninerna matades

Mums!

På väg för att jobba lite på åkern

Sliten efter allt jobb och utelek

Killarna matar kalkonen och hönorna

Arvid fixar posten

Fotboll

Hajen var ingen favorit hos någon av bröderna så den fick agera avskräckare och placerades vid elstängslet... Ingen vågade gå nära. :)

Killarna softar i hammocken

Figge är alltid närvarande när det vankas glass!

Farfar tar igen sig lite

Fina killar!

Fotbollslek med fåren som åskådare.

Lite arbete på gården

Så söt i farfars keps!

hmm. När katten är borta...

Där ska de ju inte sitta! Tokigt!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan