2010-09-21

2010-09-21

Poppis just nu

Vi föräldrar missar ju barnens dag i och med att de är på dagis och vi på jobbet. Då är det bra att vi får uppdatering av fröknarna vad som händer.

Poppis och aktuellt just nu:

Är att cykla runt, runt på gården med trehjulingen. Med cykla menar vi alltså att Arvid sitter på sadeln och springer med benen.

Arvid gillar att följa efter Maja och kika på när hon leker. Maja är tösen från mammagruppen och som även ska få ett litet syskon en månad efter Arvid. Annars så har Arvid hittat en ny lekkamrat i Bruno som precis börjat. Han gillar också att sitta lugnt och köra med sina bilar. En perfect match!

Arvid säger numera åt på skarpen när tjejerna försöker pussas för mycket. Han har börjat vinka hej då till alla när vi ska gå hem. Numera vinkar han även till alla bilar när han sitter i vagnen.

Hans album av målade bilder är fortfarande tomt. Ingen ändring på den fronten då alltså.

Han lär sig en massa ord. Jag vet i och för sig inte om han snappar upp dem hemma eller på dagis. Numera har han även sin version av orden sko, jacka, snuttis och grävskopa.

Han blir alltid jätteglad när han träffar farbror Christer på dagis. Det är lätta lämningar när han är på plats på morgonen. Här i veckan så gick de på en gång och kikade på diskmaskinen vars propp hade gått. Mek i köket var han inte sen att hänga på.

Imorgon är det fotografering. Spännande att se om han fastnar! Vi måste komma ihåg att lägga luggen på morgonen innan vi går.

1 kommentar:

CattisL sa...

Roligt att läsa om hans framsteg! Längtar till helgen då vi ses! Kram sis

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan