2008-09-21

2008-09-21

Take a deep breath

Jag måste nog förklara mitt senaste inlägg litegranna. Inget är fel med vår lilla bebis. Allt är fullt normalt och den följer alla kurvor precis perfekt. En bebis brukar ju vara ca storlek 50 när de kommer ut och vi hade verkligen inga kläder alls i den storleken. Vi har nog haft svårt att förstå att de kommer att vara så små när vi varit i klädbutikerna och bara inhandlat lite större storlekar. Men som sagt, nu har vi i alla fall insett att bebisar ÄR små och att det därför kan vara bra med några minibodies att ta med i väskan till förlossningen. :)



Bild på magen idag

Idag var det profylaxkurs hos Annas profylax http://www.profylaxgruppen.com/. Vi valde en intensivkurs vilket innebär att vi endast går två längre tillfällen istället för tre kortare pga alla andra bestyr vi fyller upp vår fritid med. Vi är jättenöjda med kursen så här långt. Instruktören är verkligen inspirerande Anna heter hon: http://www.profylaxgruppen.com/docs/Kurser/Kursledare/AnnaRRosio.php.

Vi har fått lära oss vikten av avslappning och andning både genom teori och genom att praktiskt inse skillnaden för hur smärtan upplevs när man är avslappnad mot när man spänner sig (det är faktiskt STOR skillnad). Vi har tränat olika andningstekniker för de olika förlossningsfaserna. Tills nästa gång har vi hemläxa att träna Mellanandning (används under den senare delen av öppningsstadiet) och att göra en målbild för hur vår drömförlossning skulle se ut (om det nu kan finnas en sådan).

Nu ska vi ladda inför nästa vecka. Sov gott!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan