2008-09-09

2008-09-09

Smakprover från huset

Bebis är riktigt kultiverad numera. Den gillar både resor och musik. Kotten har varit till Italien, Schweiz, Frankrike och Cypern och gillar både Iron Maiden och REM. Vi får se vad den säger om Coldplay nästa torsdag. :)

Vi var och kikade på huset igår. Vi skulle godkänna alla tillvalen. Helt sjuk känsla att vi ska bo där om en månad bara. Lite pirrigt då det är mkt som ska falla på plats innan dess. Nu är iaf banklånet i stort sett klart. Vi fick även bestämma vart alla handdukshållare skulle sitta vilket var lättare sagt än gjort... Besiktningen är den 23 sept och tillträde den 9 okt. Nedan följer några smakprover från huset!


Sovrummet uppe. I spegeldörren ser ni den fina fondtapeten Håkan valt.

Köksbänk (tyvärr inte med havsutsikt men ändå!)

Badrummet uppe. Grafitgrå fondvägg.
Jaha. Ännu en grej att bocka av på bebisinköpslistan. Bilbarnstol är inköpt. Det blev en Brio Primo med Isofix (en bas man klickar i stolen i i bilen) i svart för 1500 kr på Babyproffsen. De rekommenderade den framför Britax Baby Safe Plus vi först funderade på då den var lättare, mindre och halva priset och med samma säkerhet. Var ett ganska enkelt val...
Snart är det dags för lite Spaghetti Carbonara ala Peter här på Mjölnerbacken.

2 kommentarer:

Therese sa...

Gud va spännande att snart flytta in. Det ser ju jätte fint ut!Gissa om jag blir ÄNNU mer sugen på att flytta nu :)
Kram på er!

CattisL sa...

Åh vad snyggt sis!

Verkligen snygg bänkskiva. Och toaletten! Det får bli ngt sånt när vi rustar också, snyygat att dra upp golvet på väggen! Vad roligt för er, ni är väl jättetaggade förstår jag! :)

Kram till lillmagen från bästa moster!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan