2008-09-29

2008-09-29

En liten uppdatering

Jag måste få be om ursäkt. Andra gången nu som jag skriver inlägg utan bild. Blir lätt så när man inte har tillgång till kameran med alla bilder (sitter på jobbet :)). Ja, som ni ser på tidpunkten för detta inlägg så är det mitt i natten. Vi måste leverera funktionalitet i projektet innan imorgonbitti. Så bara att koda på. Blir att ta ledigt minst halvdag imorgon.

Vad har hänt sen sist... Alla föräldrakurser flyter på fint och magen växer. Bebisen börjar få det trångt. BM sa att den lagt sig till rätta med huvudet nedåt, men nu har den nog snurrat på sig igen. Känner hur den hickar ibland. hihi. Vi börjar mer och mer inse att det är väldigt nära nu tills lilla bebisen kommer. Det är vi så lyckliga för.

Profylaxkursen är avklarad. Tyckte den var riktigt skoj faktiskt. Kan varmt rekommendera kursledaren Anna Rosén Rösiö hos Annas profylax. Väldigt engagerad, rolig och bra på att förmedla och lära ut. Vi är toppennöjda på alla sätt. Nu ska vi träna andning och avslappning så mycket vi bara kan.

Flytten till huset börjar närma sig. Håkan ska beställa släp imorgon. 11 okt bär det av. Nu återstår att bestämma sig för vilka möbler som får stå kvar under lägenhetsvisningen och vilka vi tar med oss. Det blir lite taikon i huset till att börja med, men vi vill inte vänta med flytten. Bebisen ska få flytta in i huset direkt när den kommer till världen.

1 kommentar:

Margith sa...

Hej lillmamasen
Är det inte lite sent att sitta på jobbet till halv tre på morgonen???
Har du inte tänkt på att du behöver lite avkoppling???
Jag tror inte att bebisen gillar detta
Kram
Stormamsen

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan