2016-02-10

2016-02-10

Snart i mål med reseplanerandet

Resepaniken börjar som sakta sätta in. Tänk, snart åker vi. Har verkligen inte mentalt ställt in mig på resan än. Måste börja zippa Singhas om kvällarna och äta thai till lunch tror jag bestämt. Skämt åsido. Vi har en del på tapeten så här innan. Så klart är prio ett att se över att vi har alla grejor hemma. Är väl nästan iland med kontrollerandet. Ev. saknas det lite shorts till killarna. Det är ju lätt när vi alltid gör samma typ av resa. Packningen blir dock lättare och lättare, med tanke på att vi inte behöver så mycket babygrejor längre. Det här blir nog den enklaste resan vi gör. Eller i alla fall den resa vi har äldst barn på. Elsa är ju nu 2 år och 4 mån när vi åker. Så gamla barn har vi aldrig haft på en långresa post kids. Så antar att det är nu vi kan börja skörda.

Alla har egna platser på planet. Bara en sån sak! Dyrare så klart, men hoppas att Elsa kan husera i sitt säte hela resan. Vore grymt! Annars är det taxi som ska bokas, paddorna måste preppas med lite filmer inför resan (Elsa kommer att bli grymt besviken över att YouTube inte kommer att fungera) och så klart den där extra reseförsäkringen på hemförsäkringen. Den nyttjar vi ju varje gång. Undrar vem som får besöka sjukhuset denna resa? Det brukar ju oftast vara Olle, så han har nog lägst odds på den tyvärr.

Vi besöker alltså en helt ny strand. Ny för oss då så klart, Surin beach. Det har tidigare varit en sån där överbelamrad strand med solstolar all over och allt sånt där man blir illamående av i vissa delar av Thailand. Men nu när de infört nya lagar gällande business på stranden ska det vara hur fint och lugnt som helst. Lite av en chansning, men så är det. Man måste våga för att vinna! Och vi ska bo på ett Hiltonhotell där. Det känns också lite avigt, men blir nog grymt. De har ett schysst gym. Bara det! Så vi förflyttar oss typ 10 korta min med taxi mellan Surin beach och Bangtao (vår stående strand senaste åren) denna resa. Vi är ena riktiga backpackers. Haha.



Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan