2016-02-10

2016-02-10

Husförsäljning. Dags att preppa hus!

Jo. vi ska ju sälja huset i vår. Och vi är ju borta på semester ett tag. Och vi har inte så många veckor fram till fotografering när vi väl kommer hem igen. Så vi tänkte vara ute i god tid med allt. Hög tid att börja förberedandet med andra ord. Här om dagen gick jag runt med spackelspaden i högsta hugg och spacklade hej vilt. Inte ens ombytt. Så nu är det no return. Målningen behöver göras här och var. Vi börjar med en vägg i köket och en i vardagsrummet. Sen får vi se hur många vi orkar. Som tur är passar ju färgen vi hade när vi målade Olles rum perfekt och den (hela 5 liter) var hur fin som helst fortfarande. Typ 4 år senare. Ibland ska man ha flyt.

Vi ska sälja huset! Konstiga tanke. Tänk vad tiden går snabbt. 8 år hinner vi nästan ha bott här när det är dags för flytt. Så någon gång i april får ni spana på hemnet och givetvis tipsar ni väl alla era vänner som är på husjakt om vårt eminenta hus!?


Pärlan har annars fått hela 8 nya grannar nu. Även bakom huset (från fotot sett). Så det tar sig. Vi fick även besked att de tänkt om gällande skorstenen. De drar ut den på sidan av huset som jag förstått det. Intressant. Vi slipper även sänka taket för spotlightsen. Det gillas! Nu är allt klart utvändigt på fasaden tror jag. Byggnadsställningarna är borttagna hur som helst. 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan