2016-02-28

2016-02-28

Poolhäng på Doubletree by Hilton - Surin beach

Det har blivit många lata dagar (främst vid poolen) för oss på Surin beach. Vi har bott på Doubletree by Hilton här. Det har varit riktigt angenämnt att hänga vid den lugna poolen och för en gångsskull har det inte ens varit i närheten av behov att hålla på och boka solstolar. Av helt praktiska skäl har vi valt poolen. Elsa gillar helt enkelt inte vågorna. Gråter oavbrutet i panik om det kommer en stor våg. Väl i vattnet går det fint. Men uppe på land råder viss kaos. Vi tänkte råda bot på detta på Bangtao där vattnet och stranden är lite mer barnvänlig. Men tills dess gör det INTE ont att mysa vid poolen direkt. Och visst har vi varit på stranden med, men kanske inte så mkt som vi skulle varit annars. Vem vill ha ledsna barn på semestern?

Vi hann hitta på lite roliga vattenlekar som vi körde och att leka båt med hållplatser runt den snirkliga poolen blev en favorit hos både barn och vuxna. Killarna har älskat poolen med mål att spela vattenpolo mot. Olle blev frisk ganska fort och antagligen hade han med sig någon förkylning hemifrån. Sedan dess nöter han på outtröttligt i vanlig Ollemaner. Som ni märker på bilderna nedan är han en riktig spexare vår olle. :)

Arvid var lite ringrostig med simningen och efter lite incitament (läs utlovat besök i leksaksbutiken) började han öva för fullt. Det slutade med att han avverkade ca 30 m i sträck och nu dyker flertalet meter ender vatten. Bra jobbat arvid! Så klart blir det ett utlovat besök med den prestationen! Vad gjorde man utan mutor?! ;)

Vi har haft en fin första dryg vecka och ska ta oss några meter norrut mot bangtao. Härligt med semester! Jag lovar att komma med en rescension om hotellet vid tillfälle.

 

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan