2010-03-30

2010-03-30

Om Arvid

Lite ändrade planer. Den ytterst vänliga Christer från Arvids förskola ringde och meddelade att vi får dagisplats direkt efter påsk! Därmed ingen dagmamma för Arvids del. Blir toppen då Arvid slipper byta ställe och vi slipper åka en massa för att hämta och lämna. Även om en mjukstart, med endast några barn, hos dagmamman kanske hade varit helt ok känns det toppen. Tack snälla barnet som valde att flytta så att Arvid fick plats!

Arvid har börjat med en del nya stavelser. La, la, la är vanligt förekommande (när han inte säger titta då förstås). Till och med min familj i Sandviken insåg hur tjatigt det kan bli att höra det ungefär 200 ggr i timmen. Men det är sött!

Arvid har börjat gilla att leka i sitt rum och springer in dit så fort vi går upp. Han har börjat greja lite med Duplolegot. Han tar gärna isär bitarna jag satt ihop och han gillar att kasta dem så klart.

Vi har nog världens snällaste lilla ängel. Det är en fröjd att kliva innanför dörren och se honom komma springandes för att få en kram. Härligt är det att vara mamma!
Här ska visst tågen igenom

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan