2009-12-14

2009-12-14

Ny favvolek

Passar på att blogga lite nu när lugnet har lagt sig över huset = Arvid har somnat. Han var en piggelin till kille idag. Sov bara en gång men var ändå jätteglad vid halv tio. Vi måste försöka vända tillbaka dygnen nu. Vi sover så länge om morgonarna att vi "missar" hela dagen. Inte många mammor som har det problemet antar jag...

Bror och Viktor kikade förbi på en bit mat. Skoj att se hur lillkusinen gör framsteg. Han kan ta sig framåt genom att hasa sig runt. Blir roligt när de kan leka med varandra lite mer. Viktor är dock mycket starkare och klubbade omkull Arvid när han satt i stolen och Arvid stod bredvid. Arvid får visa fram fötterna lite mer tycker jag! Go Arvid! Go!

Hade tänkt avsluta julklappsshoppingen idag, men istället blev det kaffe med grannen, långpromenad, julgransarrangemang, målning av grindfästen (till grinden på övervåningen) och så middagen nu på kvällen förstås.

Inga stora nyheter på Arvidfronten, men han har en ny favoritlek då vi leker att vi inte ser var Arvid är och ser oss omkring och säger -Var är Arvid?. Då sitter han och säger -Däh! tills vi "hittar" honom och vi säger -Där är Arvid! Han är för go.

Imorgon kommer snön! Myspys.

1 kommentar:

CattisL sa...

Gofisen då! Längtar tills vi ses till jul! Kram

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan