2009-12-24

2009-12-24

Bebisfrossa

Det har varit en otroligt skön jul. Vi åkte till Sandviken på Håkans födelsedag.

Vi hann med en massa bebismys innan julen stod för dörren. Vi åkte till Furuvik och hälsade på lille Noel. Så söt och så otroligt liten!!! Strumpan var av precis som på Arvid. Måste vara ett karaktärsdrag hos killarna... Dan före doppardan passade vi på och shoppade sista julisarna i Sandviken och passade så klart på att få en liten skymt av Stella! Hon är så söt och måste ha vuxit några kilo sen jag såg henne senast. Båda bebisarna sov den mesta tiden, men hann med att kramas litegranna.

Underbara kusinerna Malte och Viktor förgyllde julen. Härligt det är med de små! Man tänker att bebisar är så lika men de har alla sina personligheter.

Arvid stortrivdes i julas och blev inte alls rädd för tomten som befarat. Han älskade allt stoj och kunde inte komma till ro. Han fick somna i famnen på oss framåt 22-23 rycket ett par kvällar. Han fick en massa fina julklappar (bl.a. kläder, briotåg, Duplo, brandbil) och det fick vi vuxna för den delen också (bl.a. handmixer, förkläde, presentkort, yogamatta, tavla, armband, kaffekoppar).

Noel

Stella hos mamma

Lillmalte

Pyjamaskillarna Arvid & Viktor

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan