2015-10-30

2015-10-30

Födelsedagsfirande för två av våra små

Hela familjen var bjuden på barnkalas. Blir nog så kommande åren. Att vi har ett gemensamt kalas för släkten för Elsa och Arvid mellan deras födelsedagar. Det blev en massa gott fika med smörgåstårta, tårtor och fikabröd. Det infinner sig en viss stress med kalasfixande utöver den vanliga vardagen. Och detta år hade vi ju även alla husvalen som skulle sammanfalla med kalajsandet. Så lite lätt stressnivå den här veckan för mamman i familjen måste jag medge. Men det blev väldigt lyckat trots att Elsa skulle gå och få feber kvällen innan kalaset. Suck, när man hållt på och fixat hela veckan. Som tur var hade febern försvunnit till kalasdagen. Annars hade jag blivit lite less. Snorig var hon dock, så hoppas vi inte bjöd alla besökare på någon monsterförkylning. Och det är ju så skoj när man väl har kalaset sen och träffas alla tillsammans. Det är ju inte så ofta...

Alla barnen fikade i mängder och de lekte riktigt fint alla nio kusinerna. Så klart hade vi överdimensionerat fikat som vanligt och vi fick äta tårta i flera dagar efteråt. Typiskt dåligt för min fettprocent. Hihi. Men alla verkade nöjda med fikat och Arvid och Elsa blev så fint uppvaktade av alla. Tack snälla än en gång för alla fina presenter!! De var supernöjda med uppvaktningen och det är ju det allra viktigaste det. Att de små har en fin dag.

Lite firande återstår. Arvids kalas med klassen är kvar nu i mitten av nov. Vi ska ha gymnastik- och fotbollskalas tillsammans med en klasskompis. Blir skoj att ha hela klassen samlad. Inte hemma hos oss dock utan vi har hyrt en gymnastikhall att husera i. Fyller man år så gör man!


 


Dags att blåsa ljusen

Faster och lillkusin

 Moster

En halväten väldigt god smörgåstårta 

Man ska visst ha en princessutstyrsel när man fyller 2! Glitterskor, volangkjol, änglavingar, trollspö. Helt kittad! :)

Den obligatoriska barntårtan 


Kusinerna fyller mer än väl hela köket

Fina Vilmer. Passar på att kramas lite

Mmm. Den där kakan ser god ut

Inez vet hur man posar

Fikaligan
 
Arvid i full färd med att rita mönster. Sån nostalgi att se dessa. Hade själv sådana när jag var liten.



Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan