2015-08-05

2015-08-05

Olle kan cykla!

Att kunna cykla är ju verkligen en milsten i livet. Och det har vår minsta, men nu så stora kille lärt sig. Olle är så nöjd. Och vi ska (vilken dag som helst nu) åka till leksaksaffären och checka ut en valfri leksak. Det fick Arvid och det ska ju så klart Olle också få göra. Rättvist ska det vara. 

Det gick ju som en dans för honom att lära sig cykla! Vädret tillät inte riktigt cykelträning innan Turkiet och nu efteråt så började vi lite smått. Kände på en gång att han hade koll. Bra koll! Bra träning är det också. Passade på att byta om till träningskläder och köra joggandet lite som uppvärmning. Två flugor i en smäll.

-Kan jag själv?!
-Håller du i nu?!
-Cyklar jag själv nu?!

Hehe. Frågarna är många medans han cyklar. Efter kanske tredje träningen började vi släppa och han kan nu själv cykla gatan upp och ner. Vi står i varsinn ände och hjälper honom att vända. Det är lite väl många besök in i buskarna för att vi ska låta honom ta vändningarna på egen hand. men snart så! Och vad roligt de har nu när de cyklar gatan upp och ner. Elsa sitter på sin trehjuling och tittar på. Det står väl inte på så är hon där ute och cyklar snart också. Härligt med de små! 

Här på filmen är bland de första gångerna vi släpper taget.

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan