2015-08-06

2015-08-06

Knivigheten med 3 - Lådbilslandet

Som barnen tjatat om att åka till Lådbilslandet. Så när vi kom tillbaka från Sandviken bokade vi upp en date med en kär gammal kollega och hans fina familj som numera flyttat hela vägen till Östersund. Vi testade ett nytt koncept och var där redan vid öppning på söndagen. Tidigare år har vi åkt lite senare eftermiddag. Nu var det riktigt fint väder efter allt regnande och det kanske lockade övriga Stockholm till andra platser, för det var riktigt folktomt och inga köer alls. Bra bokat! Ibland ska man ha tur.

Det kostar 300 kr per barn att gå in och huvudattraktionen är så klart lådbilarna. De kan inte elsa köra och hon betalade vi därför inte för. Det fanns därmed inte jättemycket som lockade henne. Lekparken var skoj ett tag så klart. Men snäll som hon är gick hon runt och filurade lite medan killarna racade med lådbilarna och andra attraktioner. Det är just detta som jag tycker är det svåraste med att ha tre barn. Tre barn innebär med automatik viss spridning i åldrarna och det är inte alltid lätt att hitta aktiviteter som alla barnen roas av. Oftast är det ju tyvärr just Elsa som får stryka på foten i val av aktivitet. Det får vi ta igen när hon blir lite större och har egna intressen.

Det var lika populärt i år. jag trodde nästan att Arvid skulle ha växt ur dem, men han fann dem lika roliga i år, 6,5 år gammal. Han och Olle körde och sprang genast till entrén för att köra en ny bil. Det blev även några varv i äventyrsbanan och i lekparkena. De körde även motorcyklarna. Vi köpte sallader och hade med pankkakslunch till alla barnen. Undrar hur många ggr de smaskat pannkaka till lunch den här sommaren. haha. elsa gillar det med och det är ju en bonus. Inte alltid hon väljer att stoppa något i munnen när det vankas lunch. Oftast somnar hon på fastande mage eller i bästa fall några muggar mjölk.

Vi hade en jättefin dag och blev så sugen att åka upp till våra vänners fjällstuga i vinter nu när vi blivit så snällt inbjudna. Frågan är bara om det är Elsa som får stryka på foten ännu en gång. Har hon något utbyte alls av det? Och hur lyckas vi styra upp skidträning för hela familjen (för det behövs efter frånvaro x antal år för oss vuxna och våra barn har aldrig testat slalombacken tidigare)?


 









Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan