2015-08-01

2015-08-01

Jag och grabsen i Viken

Efter att ha spenderat i stort sett varenda minut tillsammans i sommar kan det vara skönt att dela upp sig lite. Så jag tog pojkarna och åkte till Sandviken några dagar. Vi åkte upp på tisdagen och åkte hem till morfar för mellis och för att ladda om för äventyrsbad. Vi åkte direkt vidare till Parkbadet tillsammans med morfar. Badet är verkligen en hit för barnen. De öste på i tre timmar i forsar, vågor, vattenrutschbanor, strömmar, grottor och i utepoolen. Det är väl värt ett besök hit om ni har vägarna förbi Sandviken, Högbo, Kungsberget eller annat. Kom ihåg ett hänglås så är ni på rull. Dagens aktivitetstips från mig! Vi avrundade med en utemiddag och trötta och nöjda barn somnade gott den kvällen!

Håkan fick äran att ha Elsa hemma. Hon var för övrigt supernöjd och glad när vi var borta. Tror mycket av hennes oljudande är kopplat till hennes storebröder och de leksaker de har och som hon VÄLDIGT gärna vill lägga vantarna på. :)

Onsdagen var klart spännande för barnen. De skulle sova över hemma hos kusin Malte. Första gången de var på "sleepover". Vilket grej. Först hade vi dock lek hemma hos Malte hela dagen. Vi gick på utflykt till Lappens. Haha. Ja, det är en vägkrog längs med E16. Det är en fin promenad dit från syster och det visade sig ju ha en jättefin liten lekpark, som gjord för 6-åringar. Olle klättrade runt som en apa och jag stod med hjärtat i halsgropen och vaktade. Haha. De kan mer än man tror ibland. Vi åt supergod glass och sen kastade barnen stenar i sjön. Hur skoj kan det vara egentligen?! Men, de njöt av utflykten och vi landade hemma hos sis ett par timmar senare. Jag sadlade sedan om för en bubbelkväll tillsammans med fina vänner i Gävle. Mycket mysigt att få träffa alla tjejerna igen.

Roadtrip

Lite blyg Vilmer ♥

Fullt fokus!


Sötaste fågelungen som inte hade vett att vara rädd för oss


På upptäcksfärd

Glasspaus



Piffad för tjejkväll

Fina tjejer!

Kvällens värdinna

Myskväll

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan