2010-07-11

2010-07-11

Sommarhelg på Söderkulla

Vi spenderade denna otroligt varma och härliga helg på Söderkulla. Vi åkte upp efter jobbet i fredags för att ta det lite lugnt och umgås med familjen. Håkan hann även med en del jobb vid plastaren och gräsklipparen. Arvid stortrivdes som vanligt och har blivit väldigt förtjust i Figge. Han kastar även frisbeen en del åt Valle. Jag har en dust med en av tupparna som behagar försöka väcka sina damer runt 4.30. Bara jag får reda på vilken av tupparna det är så ligger den väldigt pyrt till! Arvid har knoppat in ca 3 h varje dag. Måste vara värmen som är lite jobbig.

Farmor hade rätt att Arvid numera säger traktor. Han sa det nämnligen klockrent när vi kom hem då han sträckte sig efter den! Men det ville bara komma en gång. Kanske blir det fler imorgon!

Nu är det paus i fotbollsfinalen och jag slappar lite efter en långprommis efter denna mkt kaloririka helg. Nu är det bara två veckor kvar på jobbet. Känns som en hel evighet, men veckorna går ju fort så... Här kommer ett smakprov av helgens bilder:

Svettig Arvid med härlig kalufs!

Paret Jettingstad

Arvid kelar med Figge

Arvid har mamma som klätterställning

Full action på fältet. Arvid har första parkett

Håkan hjälper till och plastar in ensilaget

Arvid & pappa åker fyrhjuling



Tjurarna är lite nyfikna på Arvid

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan