2010-07-25

2010-07-25

Bygget är igång

My god vad mycket regn det kom helt plötsligt. Helt plötsligt var även samma tidpunkt då vi skulle göra vårt altanbygge. Typiskt när det inte regnat på två månader. Men men. Så är livet ibland. Här ser ni hur långt vi kom under helgen. Tyvärr gjorde regnet att vi inte kunde måla några räcken och därmed kunde de heller inte monteras. Men grabbarna gjorde ett bra jobb ute i regnet! Jag och mamma passade på att shoppa i Täby med Arvid idag. Det är ju inte så skoj att vara ute och iaktta altanbyggande när det regnar... Kanske heller inte så skoj att bygga i regnet nu när jag tänker på det. :) Tack alla för hjälpen i helgen!

Så nu har vi lite fixande i sommar mellan alla lata dagar. Räckena och däcket ska på plats. Den som gillar att måla är välkommen att dyka förbi.

I fredags kom även PVC (vilket bra smeknamn jag just hittade på åt brors lilla familj :)) och gjorde oss sällskap. Viktor är stora killen nu och springer runt lika mycket som Arvid. De var dock inte bästisar då Viktor var lite för hårdhänt för Arvids smak. Sen höll sig Arvid undan. De kommer nog att bli bästisar i sinom tid.


Innan vi började
Status just nu


Lillkusinen

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan