2008-08-31

2008-08-31

Hemma igen!

Då är vi hemma igen efter en underbar vecka på Cypern. Vi hade det precis som vi tänkt oss. Bara lata dagar vid poolen och några besök till beachen. Cypern är väl inte direkt välutforskat efter den här veckan, men några trevliga restauranger besökte vi i alla fall. :) Nu är vi absolut utvilade och har lite extra energi inför höstens äventyr. Lilla pyret i magen lär säkert kräva mer av oss än vad vi kan föreställa oss.








Magen och Maria i poolen.

Magen trivdes toppen på Cypern. Värmen gjorde inte så mkt (30-35 C), men försökte ändå kyla ner magen i poolen om den blev för varm. Bebis får ju inte bli för varm där inne. Skönt att röra sig lite i vattnet också. Helt plötsligt blev man några kilo lättare. :)















Sen promenad på stranden.

Nu är det jobb som gäller. Utöver det har vi en del annat att fundera på. Banklån, föräldrautbildningar, barnmorskebesök, flytt, husbesktning m.m. Samtidigt försöker jag bara njuta av att gå runt med vår fina mage. Så det är mycket på gång just nu. Men det hela känns toppen ändå.

Nu ska vi sova här. Vi är ju fyra i lägenheten numera (P & C har flyttat in). Eller fem snarare då ju lilla bebis är med oss också. Hej så länge!


-----------------------------------------------------------------------
Vi hade svårt att hitta någon vettig information om vårt hotell när vi Googlade så tänkte skriva ett par rader här för kommande resenärer:


Vi bodde på Hotel Flora mitt i Fig Tree Bay genom Apollo. Lägenheten höll hyffsat hög standard och vi trivdes bra där, men det var lite livat på gatan utanför. Det var dock tur att vi betalade några hundralappar extra för att få rummet in mot poolområdet. Grannhotellet erbjöd en kanonpool som komplement till vår och det var där vi hängde större delen av veckan. Städningen kunde vi ha önskat mer av, men man kan ju inte få allt... Det var nära till restauranger och ett par hundra meter till stranden. Stranden var ok, men den bättre delen av stranden låg ngn halv kilometer bort. Vi var dock aldrig dit och kikade. Vår del av stranden var tillräckligt fin.

1 kommentar:

Margith sa...

Hej
Vilken härlig semester och magen den växer!
Kramar
Mormor

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan