2016-03-04

2016-03-04

Olles födelsedag - 5-åringen!

Vårt älskade busfrö fyllde 5 år idag. Vi tror att det är hans andra födelsedag han firar i Thailand. Den första firades i alla fall på Koh Chang. Denna alltså på Bangtao beach i Phuket där vi ju är nu. Blir inlägg om det med.
Efter en del trixande lyckades jag handla presentpapper och tejp här borta. Det mesta går med teckenspråk. :) Att leka charader och spela upp ett födelsedagsfirande. Inga problem!
Olle firades på bästa sätt. Vi sjöng på sängen med paket och teckning. Presenten innehöll ett gäng småbilar som blev hur populära som helst. Tack 7 eleven för det. På frukosten blev valfritt val så klart oboy och chokladbulle utöver smörgås och toast.
Dagen fortsatte i fint maner och vi unnande killarna lite vattenskoter dagen till ära. Alla killar hade hur skoj som helst. Elsa och jag väntade på stranden. Dagen bjöd även på pingis, boule, grillad majs, shakes m.m. Tror olle är riktigt nöjd med sin dag.
Han var så nöjd med att vara 5 år i alla fall och detta var definitivt en sån där höjdardag då alla var nöjda och glada hela dagen. Så härligt extra fint att umgås så nära varandra då.
Tack för att du är en del av vår familj. Vi älskar dig!

 

 

1 kommentar:

CattisL sa...

Grattis Olle ända från snöiga Storvik

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan