2013-07-09

2013-07-09

Göteborg och Liseberg

Alla våra bilresor har gått superbra. Barnen har antingen sovit eller varit nöjda. På vägen till Göteborg stannade vi på den bästa vägkrogen hittills! Laxbutiken söder om Falkenberg. Galet fräscht och gott. Mycket bra tips från Klintebergs. Vi landade i Göteborg runt 14 på måndagen och checkade in. När vi latat oss lite på rummet gick vi ner på stan och åt mellis och god glass. Vi fördrev lite tid i någon park innan vi mötte upp farbror Roger och Claudia för middag. Killarna åt carbonara och vi vuxna en smaskig burgare på en restaurang alldeles nära trädgårdsföreningen vid Avenyn. Det blev en ganska tidig kväll och perfekt att kunna strosa hem då vi bodde alldeles nära centralen på Scandic Crown (som för övrigt var överbefolkat pga Dam EM i fotboll tyvärr). Vårt familjerum var dock toppen och fungerade utmärkt för ändamålet att sova och lata sig lite på kvällen. Frukostbuffén var dock lite kaotisk men god!

Tisdagen bjöd på galen värme igen. Vi har verkligen haft tur med semestervädret. Kanske inte sån tur egentligen att ha det så varmt när Liseberg stod på schemat. Men genom att hålla sig i skuggan och svalka med dricka och glass under dagen gick det toppen! För mycket folk visserligen, men vi höll oss till de karuseller som hade kortast kötid. Nästa gång investerar vi nog  i kuponger för oss vuxna och åkband till barnen. Är nog mer ekonomiskt. Arvid och Olle hade det dock jätteroligt. Tappade bort Olle ett kort ögonblick dock. Vad rädd man kan bli!! Vi hittade dock honom nästan direkt. Han sökte sig till kön med radiobilarna som han var sugen att åka. Pust. När Olle knoppade in vid 15 härjade Arvid och Håkan i det jättefina lekplatsen de byggt upp med en massa tunnlar, rum och rutschkanor.

Vi hade bestämt middag hemma hos farbror Roger i Kållered på kvällen så avrundade lagom tid. Kanske även att man kan fundera att gå dit på eftermiddagen nästa gång. Det är säkert lugnare bland barnkarusellerna då. Annars gillar jag helt klart Liseberg bättre än grönan. Större och mysigare! Barnen är så snälla och följde glatt med hemåt utan protester när det var dags att gå hem. Mammahjärtat blir så glatt över sånt. Vi hade en jättemysig familjedag och avrundade på bästa sätt genom god middag och lek i lekparken hos Roger och Claudia. Skoj att se hur ni bor!!
Glasspuss

Glassmonster

Gott med glass

Killarna checkar in fontänen

I en odefinierad park

Mys i kvällssolen

Farbror Roger busar

Finaste storebror!

Och så en massa foton från Liseberg!!!:











I lekparken vid Roger och Claudia

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan