2010-01-25

2010-01-25

Snabbare internet - Fler bilder

Har kommer lite fler bilder fran var resa. A & G har lamnat oss idag for spa och golf i Phuket. Vi slappar vidare har pa Koh Lanta. Kram!

Taxi in till Saladan
Arvid i sin spjalsang


Pa battur till Koh Roc


Framme

Hakan posar


Brudarna med varsin lemonshake
(som egentligen ar en limeshake)

Innan middagen


Arvids kompis pa favoritrestaurangen


Gatraning (inte langt kvar nu)


Lunch i skuggan


Solnedgang

Efterratt pa stranden


Lilla familjen


Stora familjen

6 kommentarer:

johanna sa...

Vilka härliga bilder! Söta lockar Arvid fått! Ha en underbar sista vecka. Kram Johanna

fröken norrland sa...

Smilingmoms kompis Helena här som smygläser din blogg ;). Vi åker till just Koh Lanta på måndag och börjr så smått lista nödvändigheter. Måste fråga om flytväst, hade ni med er en egen? Annat som man helst inte ska glömma fr Sverige?
Annars ser det ut som livet i Thailand är rätt soft. Längtar!
Tack o ha det fortsatt bra!

Annika sa...

Jisses vad man längtar tillbaka nu när man nu sitter här tillbaka på kontoret! Tack för att vi fick invadera er semester - ha det superskönt nu sista dagarna och ta några shakes för oss med :) P.S skulle tagit massagen :( D.S

Maria sa...

Skoj med Koh Lanta. Vi ar avundsjuka da vi snart ska hem (pa mandag). Ni gor helt galet ratt som aker. Jag gjorde en packlista pa bloggen som jag faktiskt nog tog med det mesta fran.

Kan rekommendera flytvast om ni tankt gora batutflykter. Vi tog med en och har anvant den. Vi fick en barnsang och vattenkokare pa hotellet. Vi flyger med novair och fick ta med en gratis om vi ville. Ta med er sa mycket blojor ni far med er. De ar inte sa bra har har jag hort rykten om.

Det ar ganska mycket mygg har och det finns inte myggmedel for smattingar. Sa rekommenderar myggnat till bade vagn och sang. Samt kop med er lite cortisonsalva som ni kan smeta pa. Vi var lite slarviga en kvall och arvid sov i vagnen under middagen och fick en massa bett. Kanske aven lite hostmedicin da ACn kan ge dem lattare forkylningar. Det ar nog det jag kommer pa nu. Kanske skriver nagot mer innan mandag.

Vart pa Koh Lanta ska ni?

fröken norrland sa...

Tack för alla tips. Funderar mest på flytväst, ser om vi hittar ngn i helgen. Vi ska bo på hotell RawiWarin som ligger vid stranden nedanför Long Beach. Tror att det blir toppen!

Anonym sa...

Vackra solnedgångar, söta bebisar... Jag gillar den här bloggen =)hehe... Hur många månader är arvid? Hur länge var ni i Thailand?

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan