2016-06-11

2016-06-11

Arvids första skolavslutning

Ett år har gått så fort och Arvid har lämnat första klass. Skolavslutningen var vacker med sjungande glada barn. Det gick rakt in i hjärtat och så klart kom ett par tårar. Vår stora kille har klarat av sitt första år i skolan med bravur. Det känns fint i hela mammahjärtat. Det kommer att gå bra för honom. Vår Arvid.

En flicka i 3:an sjöng solo, Idas sommarvisa, och hon kom av sig och avbröt och gick ledsen av scenen. De andra barnen tog vid och sjöng klart sången. Så stort att hon efter rektorns tal kliver upp på scenen och sjunger sin vers igen. Inte ett öga torrt och hon fick största applåderna av alla. Det kommer hon att ta med sig resten av livet. ♥

Efter sånger, prisutdelningar och tal var det avslutning för bara Arvids klass i klassrummet och vi fikade på filtar ute på fotbollsplanen i solen. Så härlig avslutning på första skolåret. Nu väntar 2.a klass med samma klass och samma fröken. Även det ger riktigt fina magkänslor. Klassen är toppen på alla sätt. Arvid kunde inte få en bättre start på skolgången.












Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan