2011-11-16

2011-11-16

Lite killinfo

Olle blev en extra stor kille idag då jag plockade undan alla 74 kläder. Han är nu en 80 kille! Känns som Arvid var 1 år när han hade 80... Det händer inte mycket i veckorna just nu. Fixar mest hemma med stort och smått. Bara att sortera ut kläder som ska användas och inte användas har jag spenderat två dagar av Olle-sovtid-på-dagen till att lägga fram, tvätta och lägga undan. När han är vaken finns det inte riktigt fokus till att pyssla med sånt.

Han är bra härlig nu Olle. Han tar sig runt här hemma och nästan kikar sig runt lite och har faktiskt börjat sitta lite ibland och pilla med saker. Ibland lite för mycket pill då det ramlar delar av Arvids leksaker. Det har åkt en del leksaker i soporna som jag inte vågar ha kvar. Lådorna gillar han såklart att öppna och rota i. Det är speciellt lätt när han är i gåstolen. Men han gillar även att åka runt, runt här hemma med den. Även när Arvid inte är hemma och jagar honom med bilen. Han väljer själv att lämna rummet jag är i. Det är skönt för det har varit en period då han blivit jätteledsen när han inte kan se mig. Han går obehindrat längs med soffbordet och soffan och ramlar nästan aldrig där nu. Peppar, peppar.

Arvid älskar dagis och ser knappt åt mig när jag lämnar. Han är dock samtidigt väldigt glad när jag kommer och hämtar. Vi brukar gå tillsammans hela vägen hem så han har ratat vagnen lite. Alla vattenpölar ska uppsökas och hans favorit är att gå på "berget" (läs stenhällar) utanför dagis. Där blir vi kvar en kvart innan han känner sig färdig med bergsbestigningen. Annars är det väldigt mycket intresse kring våra Iphones och Ipaden hemma. Han är där och snor dem när man inte ser och börjar spela ngt spel eller tittar på You tube. Inte bra. Så försöker ha restriktionen att han får sitta en stund innan middagen står på bordet. Lättare sagt än gjort. Det blir nog lättare framöver då han kan leka mer med brorsan.

 Olle är nöjd med det han vaskat fram ur kökslådan

Arvid är gärna nära brorsan när han "tränar". Ibland lite för nära. Fina killar!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan